Jeg er vild med at lave mad – og jeg er ligeså vild med at lære fra mig. Hvad enten det handler om det italienske hverdagskøkken, at mindske madspild eller om vi skal om bord i japanske ramensupper, så underviser jeg så ofte jeg kan komme til det. Pensionerede landmænd, unge studerende – eller bare alle os der går på arbejde hver dag, og som gerne vil inspireres til nem, hurtig og sund hverdagsmad – alle er velkomne på mine kurser. Og jeg lover dig at vi hygger os!

 

KURSER DER ER ÅBNE FOR ALLE:

Fiskeretter for alle

Lær at lave nemme fiskeretter som hele familien vil elske at spise. Vi bør spise fisk 2 gange om ugen – men hvor mange gør det? På dette kursus taler vi om de forskellige fisketyper, deres muligheder og bruger dem i overskuelige retter der hurtigt kan tilberedes på en hverdag.
Læs mere her >>

 

Brød fra hele verden

Lær at bage brød fra hele verden efter forskellige hævemetoder. Vi laver egen surdej, bager brød til både hverdag og fest og med og uden fyld.
Læs mere her >>

 

 

Tapas fra Middelhavet

Vi laver tapas fra forskellige lande, der alle har det til fælles at de ligger ved Middelhavet. Vi skal både lave antipasti fra Italien, de traditionelle tapas fra Spanien og mezze fra mellemøsten. Vi udforsker i det hele taget ligheder og forskelle i de mange småretter man får sydpå – alt sammen gennem vores smagsløg.
Læs mere her >>

 

SKRÆDDERSYEDE KURSER:

Skræddersyede kurser …

Måske bor I på kollegie sammen og vil gerne inspireres til sund og billig studiemad – eller I har været en tur i Frankrig og vil lære at lave mad fra det franske landkøkken? Vi kan sætte et kursus op – kun for jer.
Læs mere her >>

 

 

Vil du høre mere? Så tag fat i mig!