Fisk er både sundt og lækkert, men mange opgiver fiskeretterne i hverdagens madlavning, fordi de mangler inspiration til, hvad de skal finde på. Det er almindelig viden, at vi ikke spiser fisk nok, og på dette vil vi gerne hjælpe dig til at bruge mere fisk i din madlavning.

Vi laver delikate fiskeretter for enhver smag, som er nemme at inkludere i hverdagens madlavning. Vi taler om forskellige fisketyper og tilberedningsmuligheder, samt hvordan hver fisk bruges bedst i madlavningen – og vi tilbereder overskuelige fiskeretter ud fra spændende opskrifter fra hele verden.

 

Mødedage:
MANDAGE:
19. oktober 2020
2. november 2020
16. november 2020
30. november 2020

Tidspunkt:
Kl. 17.00 – 20.40

Pris:
835 kr.
Udgifter til råvarer: 300 kr.

Sted:
Hellebækskolen
Ålsgårde

Tilmelding:
Læs mere og meld dig kurset her.