Kogebøger

Jeg læser kogebøger som andre læser krimi’er – inklusiv at starte bagfra. Her er et lille udvalg af de kogebøger, jeg holder mest af. Det er også gennem dem at jeg har lært at lave bedre mad. Læs mere her >>

 

 

Indkøb

Hvor får man fisk der smager som fisk skal smage (og ikke surt eller af havnemole i august)? Eller asiatiske råvarer så laksa, ramen og forårsruller smager som på restauranten? Og hvor køber man Danmarks måske bedste chokolade?
Læs mere her >>

 

Spisesteder – Danmark

Danmark byder på mange dejlige spisesteder, og jeg ville ønske at jeg havde tid til at anbefale langt flere, end jeg gør her på KitchenTales… Læs mere her >>

 

 

Spisesteder – Udland

At rejse er at leve – og at leve er at spise… Her er mine anbefalinger til et lille pluk af spisesteder jeg glæder mig til at besøge igen, næste gang jeg kommer i nærheden af dem. Læs mere her >>