Hvis I er 8 eller flere der har lyst til at lave mad sammen, så er der mulighed for at sætte et kursus op, kun for jer. Måske har I lyst til at lære at lave en masse ramen-supper, udforske det italienske køkken, lave simremad eller gå ombord i det sønderjyske kaffebord… Uanset hvad, kan I få jeres helt eget skræddersyede kursus.

 

Landmænd på køkkeneventyr – et skræddersyet kursus til pensionerede landmænd
Det er nu 4 sæsoner siden jeg begyndte at undervise landmændene i Skævinge. Hvad der skulle have været en enkelt sæson blev til flere, og vi er slet ikke færdige med hinanden endnu … Alderen på deltagerne spænder fra midt i 60’erne og til over 80 år – men humøret fejler bestemt ikke noget. Vi laver hverdagsmad som mormor lavede det – ikke noget med pasta eller andre fine fornemmelser her. Jeg forsøgte engang at snige en salat ind – dét var ikke nogen succes. Når vi har grøntsager i køkkenet udforsker vi spidskål, gulerødder og broccoli og det går – bare der er sovs til!

Ved hver sæsonafslutning inviterer vi konerne på gæstemad. Så dækker vi op med dug på bordet og levende lys – og så kommer ‘mænnerne’ på arbejde, for der skal ikke mangle noget: Ved en lejlighed lavede vi Bøf stroganoff, smørstegte gulerødder og en hurtig dessert med druer i vin – der var ikke et øje tørt.

Er et skærddersyet kursus noget for jer?
Et skærddersyet kursus kan være en enkelt dag i køkkenet eller det kan køre over en hel sæson. I kan selv lægge køkkenfaciliteter til – eller vi kan gå i skolekøkken som vi gør det, når jeg underviser via FOF. Emnet for undervisningen er op til jer: Måske bor I på kollegie sammen og vil gerne inspireres til sund og billig studiemad, I har været på fisketur og vil gerne lære at tilberede lækre fiskeretter – eller I har været en tur i Frankrig og vil lære at lave mad fra det franske landkøkken? Jeg siger kun ja til undervisning som jeg har både kompetencer og ideer indenfor.

Hvis du kunne tænke dig at høre nærmere om et skræddersyet kursus så tag fat i mig – så tager vi en snak og finder ud af, om det er noget for jer.